Olaszos hangulatban ősszel is - Comói-tó

Olaszos hangulatban ősszel is - Comói-tó

A Lago di Como tája páratlan; hangulatában ötvözi a mediterrán és az alpesi világot. Bájos városaiban ókori villák, gyógyfürdők és éttermek várnak. A történelemmel, a művészettel és a lenyűgöző tájjal való harmóniájával vonzza a turistákat.


Nem csak azoknak érdemes utazást szervezni ide, akik fürdeni szeretnének. Kirándulni, túrázni és biciklizni is varázslatos a Comói-tónál. A helyi villákban pedig szinte életre kel a történelem. Ráadásul békésebb körülmények között élvezheted a csónakázást és a tóparti sétákat, mint a zsúfolt nyári időszakban.


A Comói-tó partján rengeteg festői kisvároska található, mindegyik romantikus hangulattal bír. Érdemes körbe autózni a tó körül és megismerkedni Como-val, Bellagio-val, Varenna-val és Menaggio-val. Az ideális társ az utazáshoz egy jól felszerelt, kényelmes lakóautó. Számos kemping található a környéken, káprázatos kilátással a hegyekre és a Comói-tóra.




A Comói-tó maga az elegancia; keskeny, macskaköves utcák, gyönyörű villaépületek, hangulatos éttermek, középkori időket idéző városközpont, autentikus olasz ételek. A helyhez stílusos megjelenés dukál, egy ízléses lakóautó formájában.



Fedezd fel a Comói-tó legszebb részeit, látogass el a közeli nemzeti parkokba, tanuld meg elkészíteni a hamisíthatatlan olasz pastat és tiramisut, menj el kirándulni és biciklizni, próbáld ki a siklót. A Lago di Como tája az esztétikáról, a szabadságról és az olasz dolce vita életérzésről szól, hasonlóképp a lakóautós utazáshoz.


Válassz egy tökéletes társat utazásodhoz.

Kérj ajánlatot lakóutóinkra!


Menj és légy szabad!






Forrás:

Lakóautós kép - https://park4night.com/en/place/40711

Felső nézetes, város és tó - https://hellovilagvlog.hu/legszebb-latnivalok-a-comoi-to-korul/

Tó háttérben, villák - https://www.getyourguide.com/milan-l139/milan-very-small-group-como-day-trip-to-bellagio-varenna-t475754/

https://ciaotutti.nl/reizen-door-italie/villa-carlotta-de-mooiste-villa-aan-het-comomeer/