Szerviz

Szezonális felkészítés

Szezonális felkészítés

Készítsd fel autódat a szezonra nálunk!  Egy általános műszaki és egy felépítmény ellenőrzést végzünk lakóautódon, amely végén átfogó képet kapsz mozgó otthonod állapotáról és egyeztetünk a további javasolt javítási teendőkről. 
Vedd igénybe május 1-ig ezt a szolgáltatásunkat és egy éjszakára a vendégünk vagy saját lakóautós stellplatzunkon, a VPT-CAMPben! 

Hűtés, fűtés, klíma

Hűtés, fűtés, klíma

A VPT-Group csapata több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik hűtés-fűtés és klíma területen, nyugodt szívvel bízhatod ránk lakóautódat. Legyen szó tető- vagy padlóklímáról, nálunk megtalálod a legpraktikusabbat, melynek kiválasztásában és beszerelésében szakképzett kollégáink örömmel segítenek.


Tanácsadás és beüzemelés

Tanácsadás és beüzemelés

Most tettél szert, egy lakókocsira, lakóautóra esetleg már régóta tulajdonosa vagy egy ilyen járműnek, de nem tudod, mi, hogyan működik rajta, esetleg mire lehet még szükséged? Szakértő kollégáink segítenek eligazodni kedvenc járművedben, akár további kiegészítők beszerzésében és beépítésében is!


Teljes körű szerviz

Teljes körű szerviz

A személygépkocsikhoz hasonlóan, természetesen a lakóautóknak is át kell esnie az időszakos műszaki vizsgáztatáson. Egy olyan lakóautót szerető csapat, mint a miénk, örömmel vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést és vizsgáztatást. Legyen szó bármilyen egyéb problémáról, javításról, biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk számodra a legkedvezőbb megoldást.
Kiegészítők beépítése

Kiegészítők beépítése

A VPT-Caravan-nál odaadással és hozzáértéssel szereljük fel az általad vágyott kiegészítőket. És hogy mik lehetnek ezek a kiegészítők? Bármi, amire vágysz! Legyen szó omnistorról, tolatókamerákról, multimédiás eszközökről, biztonságtechnikai eszközökről, kerékpár- vagy motorkerékpér tartóról, kutyaszállítóról és még bőven sorolhatnánk, amelyeket nálunk is meg tudsz vásárolni. Nézz körbe webshopunkban: www.vpt-campingshop.hu 


Márkafüggetlen és Márkaszerviz

Márkafüggetlen és Márkaszerviz

Büszkék vagyunk rá, hogy a Hymer és a Sunlight márkák hivatalos magyarországi partnerei lehetünk. Kiemelt szakértelemmel rendelkezünk ezen márkák terén. Hymer lakóautóinkat megtalálhatja a www.hymer-magyarorszag.hu   oldalon. Természetesen bármilyen márkájú lakóautó és lakókocsi szervizelését vállaljuk. 


Gumiszerviz

Gumiszerviz

Lakóautónknak mindig makulátlan állapotú abronccsal kell rendelkeznie. A jelenleg elérhető legkorszerűbb technikával és eszközökkel várunk minden lakóautó tulajdonost a gumiszervizünkben, ahol bármilyen gumival vagy felnivel kapcsolatos munkával kapcsolatban magasan képzett kollégáink állnak rendelkezésre.


További információkért keresse kollégánkat:

Bencsik Tamás

Bencsik Tamás

Alkatrész, tartozék, szerviz

+36 30 709 0610
bencsik.tamas@vpt.hu