Napot mondj, ne időpontot! Turnuskedvezmény a VPT Caravannál!

Napot mondj, ne időpontot! Turnuskedvezmény a VPT Caravannál!

Foglalj időben a segítségünkkel és mi mindezt ajándéknapokkal háláljuk meg!

2020-ban a szezon a korlátozásoknak köszönhetően később kezdődött, mint általában. Viszont így is rekordszámú megkeresés érkezett hozzánk a tavalyi évben. Mikor zöld utat adtak az utazásnak, rögtön rengeteg megkeresés érkezett hozzánk, de a lendület a szezon hátralévő részében is kitartott részetekről.

A hirtelenségnek megvolt a hátránya: a tavalyi évben sajnos többen nem jutottak szabad lakóautóhoz. Sajnálatos módon sokszor lakóautóink több napot is pihentek, pedig jobb szeretnek úton lenni és élményekkel gazdagítani Titeket! Idén szeretnénk ezen változtatni és ha velünk tartotok, ajándék napokkal háláljuk meg!

Az idei évben egy turnuskedvezménnyel lepünk meg Titeket! Azzal, hogy kollégáink segítségét veszed igénybe a foglaláshoz, több ember számára válik elérhetővé a lakóautós élmény, az igazi szabadság átélése. Mit is jelent mindez?

Amennyiben abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy még nincs lefixálva a szabadságod, vagy magadnak oszthatod be, vedd fel kollégánkkal a kapcsolatot és ha legalább 9 napra bérelnél lakóautót, ajándék napokkal kedveskedünk a számodra!

Nincs más teenőd, mint írni nekünk az info@vpt-caravan.hu címre vagy telefonálni a +36 30 620 2222 számon.

Bérelhető lakóautóinkat ide kattintva érheted el.