Síelés lakóautóval

Síelés lakóautóval

Szereted a lakóautózást és a téli sportokat? Ha két kedvenc hobbiodat kombinálod akkor az csak négyzetre emeli az élményt! Fedezz fel egy vadonatúj sínyaralót, legyél az első a felvonóknál és a pályákon ebben az évben!

Lakókocsiból ki és fel a deszkákra, indulás!

Miért érdemes mindenképp kipróbálni a téli kempingezést?

Azt hitted, hogy a hóban és jégben kempingezni csak a megrögzött táborozóknak való? Akkor még soha nem próbáltad ki a téli kempingezést a sípályákon! Mert annak, hogy télen egy kempingben állunk, és reggel egyenesen a ropogós hóba lépünk, megvan a maga hihetetlen varázsa.

# 1 Kényelmes meleg otthon érzés a lakókocsiban: A legnagyobb gondot a hideg okozza? Ezeket az aggodalmakat félreteheted, mert a legtöbb lakóautó olyan fűtéssel rendelkezik, amely kellemes meleget biztosít.

# 2 Meleg víz? Minden autónkban melegvizes zuhanyzó található. Ha önellátó vagy nincs zuhany a pályán, akkor a lakóautóban is vehetsz egy meleg zuhanyt. Ne feledd azonban, hogy a víztartály korlátozott, ezért újra kell tölteni, és a szürke vizet le kell engedni.

# 3 Kicsi, de oltári hangulatos: A lejtőn eltöltött nap után felmelegítheted lakóautódat, beprogramozhatod a fűtést, hogy röviddel érkezésed előtt felmelegítse a járművet. Majd a konyhában forralt borral kellemesen felmelegíted magad a lakókocsiban, miközben elkészíted a vacsorát. És mit szólnál egy filmhez a hangulatos paplan alatt? Érezd jól magad furgonodban!

# 4 Rugalmas a hókeresésben: Képzeld el, hogy várakozással telve foglaltad le síüdülésed a választott télisport-területén, majd ez történik: nem esett elég hó, és a pályákon való szórakozás elmarad. A szállodában helyhez vagy kötve, miközben lakóautóval egyszerűen eljuthatsz a következő síterületre, hogy ott teszteld a pályákat a lécekkel, deszkákkal!

# 5 A téli sportoknak nem kell mindig drágának lenniük: Az alpesi régióban bérelt lakással vagy faházzal ellentétben egy téli kempingben viszonylag olcsó a parkolóhely. A jól felszerelt téli kempingek ára 50-70 euró körül mozog éjszakánként és helyenként. De a roadsurfer-helyeken található parkolókkal még a téli vakációt is sokkal olcsóbb lehet.

Ha lakóautó bérlés felől érdeklődsz tekintsd meg kínálatunkat a bérlés menüpont alatt. 

Néhány saját kempingfelszerelést is szeretnél? Nézz körbe saját webshopunkban, a www.vpt-campingshop.hu -n!