Nagy családi kedvezmény! Tapasztald meg az utazás szabadságát az egész családdal!

Nagy családi kedvezmény! Tapasztald meg az utazás szabadságát az egész családdal!

A lakóautózás kényelmes kikapcsolódást és örök élményt jelent az egész család számára. Egy lakóautóban az utazás sem lesz unalmas!

A gyerekek kényelmesen játszhatnak a kényelmes asztalnál. Ha pedig megérkeztünk a választott célponthoz, a lurkók egyből mehetnek játszani és szórakozni, miközben a szülők kényelmesen megpihenhetnek a kempingszékben és gyönyörködhetnek a tájban. Idillikusan hangzik, nem igaz? 


Lakóautózás 4990 Ft + Áfa / Fő-től!


A lakóautóbérlőink két nagyobb csoportra oszthatók: Az egyik nagyobb halmaz a baráti társaságok a másik pedig a családosok! Ha nagyobb családdal rendelkezünk, a Rimor modelljei közül a Seal 5 vagy az Europeo 95 Plus modelleket javasoljuk bérlőinknek. Előbbi 6, utóbbi 5 utazó- és fekvőhellyel rendelkezik. Seal 5 modellünk most nagy családi kedvezményünk keretein belül már nettó 4990 Ft/fő/éjtől rendelkezésre tudjuk bocsájtani! 


Egy lakóautós utazáson bejárhatjuk hazánk legszebb helyeit és rengeteg gyerekbarát kempinggel is találkozhatunk már Magyarországon. Az unalom, biztos, hogy nem lesz egy jelző mikor visszagondolunk a lakóautós élményeinkre! 


Tekintsd meg bérelhető lakóautóinkat és kérj ingyenes ajánlatot kollégáinktól.