Márciusi akciónk: lakóautó bérlés mellé két darab Hymer e-Bike-ot adunk ajándékba!

Márciusi akciónk: lakóautó bérlés mellé két darab Hymer e-Bike-ot adunk ajándékba!

Ünnepeljük együtt a tavasz közeledtét. Ha márciusban lakóautóinkkal utazol mi ajándékba adunk mellé 2 darab Hymer e-Bike-ot a bérlés idejére!

Az év ezen szakaszában is ezernyi csoda várja az utazókat a nagyvilágban. Szerencsére egyre kedvezőbb híreket olvashatunk a koronavírussal kapcsolatban, sorra jelentik be az európai országok a korlátozások feloldását és az utazás is egyszerűbbé válik.

HOVA UTAZZUNK?


Magyarországon is rengeteg úticél között válogathatunk márciusban, több termál kemping az év egészében várja a látogatókat, de hazánk csodáit is körbejárhatjuk lakóautóink segítségével. Több tavaszi fesztivált is tartanak országszerte, többek között Kecskeméten, Veszprémben és Balatonfüreden is. A www.programturizmus.hu oldalon tömérdek hazai program között válogathatunk.



TURISTACÉLPONTOK ZSÚFOLTSÁG NÉLKÜL


Sokan amiatt kedvelik az év ezen időszakát, mert ilyenkor a népszerű turistacélpontok kevésbe, vagy egyáltalán nem zsúfoltak, mint a kiemelt időszakokban. Pedig ezek a csodák ezek az elképesztő látványosságok egész évben elérhetőek. Például Dubrovnik, ahol több népszerű film és sorozat ikonikus helyszíneit biztosította,mint a Trónok harca vagy a Star Wars. A belvárosban ilyenkor kényelmesebben közlekedhetünk mint főszezonban. A közelben található kempingből pedig e-Bikejaink segítségével rövid idő alatt bejuthatunk a belvárosba. Ha itt járunk, mindenképp csodáljuk meg a legendás dubrovniki naplementét is!



AJÁNDÉK HYMER E-BIKE HA MÁRCIUSBAN INDULSZ ÚTNAK VELÜNK!

Amennyiben március 1. és március 31. között bérelnél tőlünk autót, mi két darab Hymer e-Bike-ot adunk ajándékba az utazásod idejére. A méret ne tévesszen meg: kicsi a bors, de erős! Tavaly a saját soproni lakóautós megállóhelyünk megnyitóján Rákóczi Feri is kipróbálta őket, 196 centiméteres magasságával is kényelmesen szlalomozott az ügyességi pályánkon. Harmardik generációs, 500 wh teljesítményű Bosch villanymotor gondoskodik arról, hogy a legnagyobb emelkedők is kis dombnak tűnjenek.


További infókat olvashatsz biciklinkről ide kattintva. Nézz körbe bérelhető lakóautóink között és vedd fel velünk a kapcsolatot egyszerűen az űrlapjaink, e-mail címünk (info@vpt-caravan.hu)  vagy telefonon keresztül ha belekóstolnál az utazás igazi szabadságába!


Az akció csak a 2022 márciusában történő lakóautó bérlésre és ezen időszakban történő utazásra érvényes.