Lakóautózás gyerekekkel?

Lakóautózás gyerekekkel?

Rengeteg kérdés merül fel az emberben, amikor családos lakókocsizás kerül a tervek közé, főleg, ha kisgyerekekről van szó. Vajon a gyerekeknek tetszeni fog? Vajon imádni fogják, vagy éppen pont gyűlölni? És mi hogyan fogjuk bírni?

Na ezekre a pánikhelyzetekre készítettük nektek ezt a cikket, hogy megnyugtassunk titeket: higgyétek el, egyszerűen oda lesznek!

Kaland az egész családnak

Egy lakókocsival valóban megtervezhetitek a saját kalandotokat! Felejtsétek el a menetrendet vagy a megszokott rutinokat, hiszen az öröm maga az utazás. Akár egy gyors hétvégi kiruccanásról, akár egy nagyszabású országokon átívelő kirándulásról legyen szó, csak a lakóautós nyaralás biztosítja a teljes szabadságot a szabadidős utazáshoz. A család élvezni fogja az élmény könnyedségét, és egy igazi felüdülés lesz! A lakókautós kirándulás arra is alkalmas, hogy a gyerekeket bevonjuk a tervezésekbe, főzésbe, mosásba, irányításba és szervezésbe, így ez nekik nem csak egy nyaralás, hanem egy lehetőség is az önbizalmuk és a felelősségük építésére az életkoruknak megfelelő feladatokkal! Meg természetesen egy olyan tanulási lehetőség, amit maximálisan élvezni fognak!

Örök emlékek 

Kiváló lehetőség a kapcsolatok építésére, új barátok és életre szóló élmények szerzésére. A mai rohanó, mozgalmas világunkban sajnos egyre kevesebb idő van egymásra és sokszor nincs meg az a minőségi együtt töltött idő, amit szeretnénk. Amíg a szülők dolgoznak, ők az iskolában tanulnak, aztán a külön programok, barátok stb… Egy ilyen üdülés alatt a család csak egyszerűen élvezheti egymás társaságát, amíg talán még többet megtudnak magukról és a gyerekekről is. Akár egy úti naplót is lehet közösen készíteni az utazás alatt, amiben dokumentálni lehet a kalandokat, és az emlékek mellé egy életre szóló kincsként is megmarad.

Nem túl nagy macera?

Ha a kényelem kérdése aggaszt: gondoljatok bele, egy hotelszobánál ki-be pakolással mennyi idő eltelik, viszont a lakóautóban a poggyász gurul veletek. Lakóautóink maximális felszereltséggel a kényelmeteket szolgálja, olyan, mint egy miniotthon csak kerekeken!

Melyik bérelhető lakóautónkban tudnád elképzelni a családi kalandot?