Lakóautózás 2020-ban

Lakóautózás 2020-ban

A koronavírus biztos, hogy mindenki életére hatással volt. Vajon milyen befolyással lehet a lakóautózásra? Biztonságos elindulni? Merre menjünk? Megválaszoljuk a kérdéseket.

Biztonságos?

Az egyik, ha nem a legbiztonságosabb utazási forma a lakóautózás. A VPT Caravan bérelhető flottája minden esetben átesik az ózonos tisztításon is. Az ózonos tisztítás az egyik leghatékonyabb módszer: gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja a klímarendszert, behatol a szövetek szálai közé is szóval a teljes utazóteret megtisztítja.Egy lakóautós utazás során akár az is megtörténhet, hogy nem érintkezünk senkivel csak az utazótársainkkal, így - ha az emberi érintkezéseket vesszük veszélyforrásul - ez is minimálisra csökkenthető.


A mobilitás előnyei

A social distancing, azaz közösségi távolságtartás fogalmát is 2020-ban ismerhette meg föld lakossága. Az idei évben várható, hogy a kiemelt turistahelyeken hatalmas tömegekkel találkozhatunk. Mit teszünk ha épp lakóautóval vagyunk? Hát fogjuk magunkat és keresünk egy másik helyet az üdülésre! A lakóautózásban az egyik legvonzóbb: mindig lehetőség van új útvonal tervezésére. Bérelhető lakóautóinkat ide kattintva megtekintheted.


Merre induljunk?

Fedezzük fel Magyarországot!

Persze, mindig is menő volt külföldre járni nyaralni. Azonban elfeledkezünk arról, hogy mennyi gyönyörű csodahely van Magyarországon! A határokon történő átjáráson folyamatosan enyhítenek, de miért várnánk erre, ha akár már holnap bejárhatjuk az Északi-középhegységet, megpihenve a Kékes lábánál, de valamelyik szemet gyönyörködtető tavunknál is eltölthetünk néhány napot. Vagy akár mindkettő. Egy túra alatt. Ez a lakóautózás!

De még milliónyi felfedezésre váró hely van Magyarországon! Segíts megalkotni a legjobb lakóautós túraútvonalakat a VPT Caravan #újraúton tervezőjében és nyerd meg Te a 100.000 Ft-os VPT-s ajándékutalványt!