Lakóautóval érkeznél a VOLT Fesztiválra? Különleges ajánlat a VPT Camp-ben!

Lakóautóval érkeznél a VOLT Fesztiválra? Különleges ajánlat a VPT Camp-ben!

2 év kihagyás után idén ismét megrendezik a VOLT Fesztivált. Ha lakóautóval érkeznél, egy különleges ajánlattal készültünk a számodra!

Muse, The Killers, Bring me the horizon, Sum 41 – néhány név a nemzetközi sztárok közül, a legmenőbb magyar fellépők mellett, akikkel találkozhatsz a 2022-es soproni VOLT Fesztiválon. 2 évet kellett kihagynunk a Nyugat-Dunántúl legnagyobb zenei eseménye nélkül.

A kihagyott idő alatt megnyitottuk az első saját soproni lakóautós stellplatzunkat, ahol most egy különleges ajánlat keretein belül adhatod le a foglalásod.  

Június 21.-június 26. között mindössze 29.990 Ft-ért bérelhetsz egy parcellát és élvezheted a VPT Camp minden kényelmét. A VPT Camp egy teljesértékű mini camping: áram- és vízvételi lehetőséggel, wc-vel és tusolóval, közösségi terekkel, 0-24 órás kamerás rendszerrel.

Mindez a belvárostól pár perces sétára, a Camp mellett rögtön pedig bolt is található! Egy parcellán egy lakóautó vagy egy személyautó + lakókocsi parkolására van lehetőség, maximum 6 fővel.

A foglalási szándékod kérjük jelezd a info@vpt-caravan.hu e-mail címen!

Fizetési feltételek: Foglalás esetén előre fizetendő 50% foglaló, majd a maradék 50% a fesztivál előtti hét, június 13. hétfőig. 

Szükséged lenne néhány kempingfelszerelésre? Látogass el saját lakóautós és kemping webáruházunkba, a www.vpt-campingshop.hu oldalra!