Különleges ajánlatok nyárra a VPT Caravantól! Visszajövünk!

Különleges ajánlatok nyárra a VPT Caravantól! Visszajövünk!

Ha már voltál lakóautózni életedben, biztos könnyebben el tudod dönteni, hogy hány napra szeretnéd átélni az utazás szabadságát. Viszont, ha még szűz vagy ezen a területen, joggal vetődhet fel a kérdés: hány napra utazzunk el?

A 4 napos utazás 

4 nap alatt már bele lehet rázódni a dolgokban. Megismerheti azt a luxust, kényelmet és szabadságot, ami egy lakóautós utazás során várható és amire szinte senki nem számít. 

Megtapasztalhatjuk a röghöz kötetlenséget, hogy akkor változtatunk otthont amikor akarunk, akkor tervezünk újra amikor akarunk. 4 nap alatt bejárhatunk egy-egy kisebb régiót kényelmesen, például egy Balaton kerülés vagy egy Tiszta túra is belefér ebbe az időintervallumba. 3 napos belföldi utazás tervezésével most akár egy 100.000 Ft-os VPT bérlési ajándékutalványt nyerhetsz! #ÚJRAÚTON!

A VPT Caravannál főszezonban eddig nem volt lehetőség kevesebb, mint 7 napos bérlésre, azonban az idei szezontól változtatunk ezen! Amennyiben a nyáron nincs 7 egész napod egy lakóautós kirándulásra keresd kollégáinkat és egyedi ajánlatot fognak küldeni a számodra!


A 9-10 napos utazás 

Tudtad, hogy 9 napos utazásnál 9%-os kedvezményt biztosítunk?

Sőt! Az idei nyáron, ha 10 napra választanál ki egy autót bérelhető flottánkból, akkor további 1 napot ajándékba adunk „Visszajövünk” országos akció keretein belül, amely június 1 és július 15 között érvényesíthető!


Hogy mire elég 9-10 nap? 

A legtöbben biztos, hogy voltak már egy hetes nyaraláson, táborban életükben. Képzeld el, hogy a komfortos otthonod mindig ott van a hátad mögött út közben. Csak a nyaralás helyszíne változik! Ha valahol megtetszik, eltölthetsz néhány további napot kényelmesen. De ha már úgy érzed, egy kis változásra van szükséged, csak főztök egy kávét és kinézitek a következő célpontot és indulás! Lehetetlen megunni. 

9-10 nap alatt már nagyon szép túrát lehet tervezni, akár egy egész országrészt be lehet járni részletesen, úgy hogy egyetlen látnivalót sem hagytok ki. Ennyi idő alatt sokan indulnak külföldnek, amerre egész hosszú túrákat is teljesíteni lehet. Belefér egy út egészen Monacóig, ahogy Henry Kettner és társai tették


A 14 napos utazás!

14 napos foglalásnál cégünk 14%-os kedvezményt és ingyenes házhozszállítást is biztosít! Azaz nincs más dolgod, mint várni kollégánkat összepakolva, majd a csomagot a kocsiba tenni és útnak indulni! A VPT Caravan bérelhető lakóautói extra felszereltséggel kerülnek átadásra, neked csak a saját, személyes dolgaidat kell hozni, mint a ruha és ágynemű. Kollégáink minden esetben tartanak egy gyorstalpalót, ahol bemutatják az autók működését. De nem kell aggódni, út közben sem hagynak magadra: ha bármi történne, telefonon mindig elérsz minket. 

14, vagy több napban már szinte biztos, hogy európai túrára szoktak indulni bérlőink. Volt, aki megjárta egész Svédországig az öreg kontinenst. Ebbe az időbe tényleg minden belefér kényelmesen.  

Mindezeken felül most egy különleges nagy családi kedvezményt is igénybe vehetsz a nyáron.


Felhívnánk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a kedvezmények nem összevonhatóak!