Hymer e-Bikeok a lakóautó bérlés mellé májusban és júniusban!

Hymer e-Bikeok a lakóautó bérlés mellé májusban és júniusban!

Ünnepeljük együtt a jó idő megérkezését és a reményteli híreket! Májusban és júniusban adunk egy pár Hymer e-Bike-ot a bérlés időtartamára, ha lakóautót bérelsz nálunk!

Igaz, bizonyos korlátozásokat csak most oldanak fel, de rengetegen útnak indultak már az első tavaszi napokban is lakóautóval. Továbbra is ez a legbiztonságosabb utazási forma. Akár úgy is alakíthatod az utazásodat, hogy indulástól-érkezésig legfeljebb a benzinkúton találkozol emberekkel.

A kempingek még nem nyitották ki a kapuikat, de www.park4night.com oldalon rengeteg éjszakázóhelyet találhatsz a közösségnek köszönhetően!

Az akció!

Elektromos bicikliztél már? Nem, nem fogja teljesen levenni a terhet rólad tekerés közben, de a legmeredekebb dombokon is felsegít, így a biciklizés egy teljesen új élmény lesz!

2021-ben egyik újdonságunk a kínálatunkban Hymer e-bike-ok. Az adatlapukon további információt is találhatsz róluk és a Youtube csatornánkon több videóban is feltűntek már.

Válaszd ki bérelhető lakóautóink közül amelyik tetszik, vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben az elérhetőségről és már készülhetsz is az utazásra a két darab Hymer e-bikeal, amelyeket díjmentesen biztosítunk a bérlés időtartamára! Hiszen Prémium lakóautókhoz prémium biciklik!