Ajánlott úti célok 2024-re

A National Geography minden év végén kiad egy listát arról, hogy hova érdemes utazni a következő évben. A ,,The Cool List for 2024” című rangsoruk felsorakoztat 30 izgalmas desztinációt a világ minden tájáról. Ezeket a célpontokat mutatjuk be nektek.

Az előrejelzések szerint Európa uralja az utazási trendeket, valamint Wales nagy népszerűségre tesz majd szert 2024-ben, részben a whisky reneszánsza miatt. Felkapott úti cél lesz a mexikói Yucatán-félsziget és Sierra Leone, számos más érdekes helyszín mellett, amiket most sorra is veszünk.

Európa 13 helyszínnel büszkélkedik a listán, illetve az utazási szakértők külön kiemelik az európai vonathálózatot is.

1.    Albán-Alpok, Albánia2.    Belfast, Észak-Írország3.    Emilia-Romagna, Olaszország4.    Galloway és Ayrshire déli része, Skócia5.    Nordland, Norvégia6.    Észak-Yorkshire, Anglia7.    Pompeji, Olaszország8.    Saimaa tórendszer, Finnország9.    Tartu, Észtország10.    Labdarúgó-Európa-bajnokság helyszínei, Németország11.    Valletta, Málta12.    Wales 13.    Wild Atlantic Way, Írország 14.    Európa vonathálózata

Amerika 9 helyet tudhat magáénak a National Geography top 30-as listáján.

15.    Atacama-sivatag, Chile16.    Lima, Peru17.    New York, USA18.    Miami, USA19.    Texas, USA20.    Dominikai Köztársaság 21.    Új-Skócia, Kanada 22.    Yucatán-félsziget, Mexicó23.    Iberá Wetlands, Argentína

Afrika 3 úti célt sorakoztat fel.

24.    Akagera, Ruanda25.    Atsinanana-i esőerdők, Madagaszkár26.    Sierra Leone

3 helyet birtokol Ázsia.

27.    Szikkim, India28.    Tajnan, Tajvan29.    Hszian, Kína

Ausztrália és Óceánia ugyan csak 1 desztinációval tudott felkerülni a ,,The Cool List-re" , de az páratlan szépséggel rendelkezik.30.    Victoria, AusztráliaHa szeretnéd új perspektívából megközelíteni ezeket a mesés és divatos úti célokat, jó helyen jársz. A lakóautós utazás új nézőpontot ad, lehetőséget biztosít a komfort zóna elhagyására. Ha bele kóstolnál a szabadságba, ha friss és új dolgokat próbálnál ki, nincs más dolgod, mint egy kényelmes lakóautó társaságban útra kelni.

Válassz egy tökéletes társat utazásodhoz.

Kérj ajánlatot lakóutóinkra!

Menj és légy szabad!

Képek forrása: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Teljes verzió