A 10 legjobb európai kemping - 2022!

A 10 legjobb európai kemping - 2022!

Nem kevesebb, mint 28.000 kemping közül, hat portál értékeléseiből a Caravaning.de elkészítette az európai kempingek Top10-es listáját, ahová mindenképp érdemes elutazni.

 A „Superplatz 2022” listáján kizárólag olyan kempingek szerepelhetnek, melyek a legjelentősebb hat "értékelős" oldalból minimum öt portálon jelen vannak(eurocampings.eu (ACSI), zoover.com, camping.info, facebook.com, pincamp.de, google.com), és ezen oldalon található értékelések átlagával készült el a ranglista. De nézzük is meg lentről haladva, melyek érdemelték ki ezt a neves kitüntetést:

10. Hely: Recreatiepark TerSpegelt, Hollandia

A brabanti vidék közepén található az 5 csillagos TerSpegelt rekreációs park. Számos szabadidős és sportolási lehetőség várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: beltéri játszóparadicsom, három rekreációs tó, vendéglátóegységek széles skálája. Az üdülőpark közel 500 túra helyet kínál, és 64 hektáros területen fekszik, különlegessége a zöld környezet, ahol öröm a séta és a kerékpározás.

 

https://terspegelt.ardoer.com/en/

9.Hely: Ionion Beach Kemping, Görögország

Pihentető nyaralás közvetlenül a természet közelségében. A kemping felszerelt helyeket kínál a lakóautóknak, sátroknak de modern bungalók is rendelkezésre állnak az odaérkezőknek. Garantáltan élvezetes nyaralás tengerre néző kilátással. A napsütést pedig nyugágyakon fekve a medence vagy a tenger mellet élvezhetjük frissítőkkel, koktélokkal és harapnivalókkal. A látvány pedig… egyszerűen mesés!

 

https://www.ionion-camping.gr/en/

8.Hely: Rosenfelder Strand Ostsee Kemping, Németország

Közvetlenül a balti-tenger homokos partján fekvő kemping saját természetes stranddal és változatos üdülési programokkal várja a vendégeket. Kutyabarát és a vendégértékelések alapján barátságos árakat kínálnak.

 

https://www.rosenfelder-strand.de

7.Hely: Caravan Park Sexten, Olaszország

A Sesto városában található Caravan Park Sexten hegyekre néző szállással, étteremmel, fitneszközponttal, bárral, kerttel és télen síelési lehetőséggel várja vendégeit. A kempingben ingyenes wifi és privát parkolási lehetőség biztosított. A vendégeket leginkább a szauna részleg varázsolta el a festői környezet mellett az értékelések alapján.


https://www.caravanparksexten.it/de/camping-suedtirol.html

6. Hely: Familienpark Senftenberger-tó, Németország

A saját, enyhén lejtős homokos strandjával és fenyőerdővel körülvett kemping ideális egy pihentető, természetközeli nyaraláshoz a családdal. Közvetlenül a Senftenberg-tó mellett helyezkedik el. Csendes, tiszta és modern - így írják le az idelátogatók.

 

https://www.senftenberger-see.de/de.html

5.Hely: Le Paradis St. Léon Kemping, Franciaország

A Le Paradis kemping, a Vézère folyó szélén, Montignac-Lascaux közelében található. Az ötcsillagos Le Paradis kempingben egy fedett úszómedence, szauna, gőzfürdő és jakuzzi is található. Aki sportol, élvezni fogja az általuk kínált szabadtéri tevékenységeket, mint például a túrázást, a terepkerékpározást, kenuzást és futást. Elkötelezettek a környezet védelmében, így az öko címkés kempinget fákkal és virágokkal teli park veszi körül.

 

https://le-paradis-campsite.com

4.Hely: Yelloh! Village Le Brasilia, Franciaország

Vár a paradicsom! Village Le Brasilia, közel a Földközi-tenger partjához egy 15 hektáros területen mediterrán virágokkal és fákkal teli csodálatos helyszínen, prémium szállásokkal várja vendégeit. 6000 m²-es szórakozás és fürdőzés a Seychelle-szigeteket idéző színes környezetben, csúszdával és fűtött medencékkel.

 

https://www.yellohvillage.co.uk/camping/le_brasilia

3.Hely: Camping Marina di Venezia, Italien

Egy fenyőerdőben és széles, aranyhomokos stranddal a tenger közelségében mesés látvány tárul a kempingezők szeme elé. Marina di Venezia bemutatja, hogy még sosem volt ennyire kényelmes a természetben élni.

 

https://www.marinadivenezia.it/en

A De Kleine Wolf kemping egy 5 csillagos kemping a gyönyörű Vechtdalban, Overijssel tartományban. Egy hely, ahol a gyermekek kedvükre játszhatnak, és új barátokat szerezhetnek, miközben a felnőttek hátradőlhetnek és pihennek, hallgatják a madarak énekét, és elmenekülhetnek a mindennapi élet nyüzsgése elől.

 

https://www.kleinewolf.nl/en/

1.Hely: Jesolo International Club Kemping, Olaszország

Egyedülálló helyen, Jesolo Lido szívében, Európa leghosszabb sétáló- és bevásárlóközpontjában található, kiváló all-inclusive Club létesítmény, amely nyugodt és családbarát légkört kínál, közvetlen hajókapcsolattal Velencével.

 

https://jesolo.it/en/strutture/jesolo-international-club/


A cikk forrása a caravaning.de-n érhető el. 

Bérelhető lakóautóinkat ide kattintva tekintheted meg.